Om Schmidt Watches

Historien bag

“Hele grundlaget for at jeg startede Schmidt Watches, tilbage i januar 2018, var fordi jeg selv har en utrolig stor passion for ure. Jeg har altid været ekstremt fascineret af flotte og dyre armbåndsure, både de modeller der er lavet i mange antal, men især de unikke modeller, som kun meget få mennesker i verden er heldige at få fingrene i. Dette både fordi der er begrænset antal produceret, men især også fordi priserne kan være skyhøje. Derfor blev det min vision, at designe og producere armbåndsure i lækkert dansk design, af materialer i høj kvalitet, og uden at prisen skulle stikke fuldstændigt af.
Jeg mener at man skal betale for urets kvalitet, design og historie. Selvfølgelig er der noget der hedder brandværdi, men det kan også gå over gevind.

Denne vision blev i første omgang til TopStyle Denmark kollektionen med Gold Classic og Silver Classic, hvor der er produceret 50 eksemplarer af hver model. De er alle med løbende nummerering, så man kan se hvilket nummer i produktionen ens ur har. Denne kollektion er i dag solgt til en masse glade kunder, og nye kollektioner er kommet til.”

~Allan Schmidt Hansen (Stifter af Schmidt Watches)

Schmidt Watches og bæredygtighed

Stræber altid efter forbedring!

Schmidt Watches går ind for bæredygtighed, og derfor vil du opleve at når du bestiller et eller flere produkter, her på SchmidtWatches.dk, så vil din ordre blive leveret i papkasser af genanvendelige materialer, med RESY og FSC mærkninger på. Derudover bruger vi kun fragtbrevslommer som er carbon neutrale, indeholder genbrugsfilm og som ligeledes er FSC mærkede. Jeg forsøger hele tiden at kigge på hvordan der kan forbedres på bæredygtigheden, og hver lille ting tæller!”

~Allan Schmidt Hansen (Stifter af Schmidt Watches)

RESY og FSC mærkning

RESY er en paraplyorganisation for flere tyske indsamlingssystemer inden for området: Transportemballage fremstillet af pap. RESY’s logo er et kontrolmærke, der indikerer, at emballagen kan genanvendes.

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir lige fra havemøbler og gulve til papir og emballager. Der findes FSC-skove i hele verden, lige fra vores hjemlige danske skove til regnskovene i Sydamerika og bushskovene i Østafrika. I en FSC-skov bliver der ikke fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.